"Gerber 4 Residence"

The Garden

Privet Swimming pool

"Gerber 4 Residence"

"Gerber 4 Residence"

"Gerber 4 Residence" A15 en A106

Een zeer vriendelijk ingericht vakantie appartement op de gelijkvloersen een studio appartement op de 5de verdieping, ligt in een rustig gebied dichtbij het centrale gedeelte van "Sunny Beach" aan de Bulgaarse Zwarte Zee.

Op loopafstand vind je de gezellige straatjes met winkels, bars en talloze restaurants waar je voor een schappelijke prijs lekker kan eten .....

Het appartement ligt op
150 m van de supermarkt, 800 m van de levendige straatjes met winkels, bars en talrijke restaurants, 1000 m van het strand en 1500 m van het centrum van "Sunny Beach".


Het is ideaal gelegen als je de dag wil doorbrengen op het strand, of genieten van de talloze winkeltjes langs de promenade en de omringende straten of genieten van het bruisende nachtleven in Sunny
Beach.

Burgas Airport

 

Sunny Beach ligt op 25 km vanaf de luchthaven in Burgas. Er is een directe  weg van de luchthaven naar Sunny Beach. Het duurt dan ook maar ca. 20 minuten vanaf de luchthaven tot het appartement met ons luchthaven vervoer of de taxi.

 

Varna Airport

 

Een ander luchthaven, zij het iets verder weg, is de luchthaven van Varna. Deze luchthaven ligt op ca. 90 km van Sunny Beach. Het duurt dan ook ca.90 minuten vanaf de luchthaven tot het appartement met luchthaven vervoer of de taxi.